Rorbuer fra kr 450,- pr person pr døgn

Om du ønske å oppleve rorbulivet slik det engang var, har vi fem autentiske rorbuer som setter deg i stemning til den gang da fiskerne og kokka bodde på denne måten. Rorbuene er renovert, men vi har ønsket å beholde atmosfæren og den enkle originale stilen. Velkommen tilbake til gamle dager!

Overnatting

I storbua har vi fire rorbuer, to i første etasje og to i andre etasje. 

Asbjørnbua og Gerhardbua ligger andre etasje og er våre største rorbuer. De er begge på ca. 60 m2 og består av gang, bad med dusj, stort kjøkken, stort oppholdsrom/stue med soveplass til 6 personer "i veggen" samt et soverom med dobbelseng. Totalt er det soveplass til 8 personer på hver av disse buene.

Normannbua er i første etasje og har stor gang, bad med dusj, et soverom med dobbelseng og oppholdrom med kjøkkenkrok og soveplass til 6 personer "i veggen". Totalt er det soveplass til 8 på Normannbua.

Ludvigbua er lik Normanbua men har ikke eget soverom og bad. Her må fellestoalett og dusjanlegg benyttes.

Storbua ble bygd på en enkel måte og er dermed ikke særlig godt lydisolert. 

Gammelbua er et lite smykke der den ligger i enden på kaia. Det har vært flere branner på Skipnes og gammelbua har overlevd alle. Her er det soveplass til 6 personer fordelt på et soverom med dobbelseng og 4 senger "i veggen" i oppholdsrommet. Det er en liten kjøkkenkrok i gammelbua. I tillegg er det bad med dusj. 

 

Priser sesongen 2023:
Kr 450,- pr person pr døgn
Prisen inkluderer sengetøy og håndkle. I tillegg kommer utvask på kr 700,-. 

Kai Friis
Storbua og gammelbua
Hege Steiro
Normanbua
Hege Steiro
Ludvigbua
Hege Steiro
Ludvigbua
Hege Steiro
Asbjørnbua
Hege Steiro
Gerhardbua
Hege Steiro
Gerhardbua
Kai Friis
Gammelbua
Hege Steiro
Gammelbua
Hege Steiro
Gammelbua