L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Leiligheter

I tillegg til originale rorbuer har vi flere leiligheter og rom for utleie. Vi kan tilby overnatting i forskjellig prisklasse og standard. Her er mulighetene mange. Vi kan tilby alt fra utleie av enkle soverom med tilgang til felles bad og kjøkken/stue, til store leiligheter med 3 soverom, stue, kjøkken og bad.

overnatting
08.07.201910:12 Lisa Sollie

Damperiet ligger ytters på kaia og har som navnet forteller tidligere vært et trandamperi. Oppussing av damperiet startet tidlig på slutten av 1990 tallet. I andre etasje er det i dag to leiligheter, Lilledamperiet og Stordamperiet. I fjor ble også første etasje ferdig og der har vi Skipnes Bad og Styrerommet (møterom med eget kjøkken).   

Lilledamperiet
Helt ytterst på kaia med fantastisk utsikt utover vågen, ligger Lilledamperiet. Her er det sol fra tidlig om morgenen til seint på kvelden. Leiligheten har egen inngang (fra baksiden). Leiligheten har 2 soverom, et med dobbelseng og et soveloft der det er en dobbelseng og to enkeltsenger. Totalt er det soveplass til 6 personer. Stua med en liten kjøkkenkrok vender ut mot kaia og er et veldig koselig oppholdrom. Lilledamperiet har eget bad med dusj og toalett.

Stordamperiet
Vegg i vegg med lilledamperiet finner du Stordamperiet, som er en privat leilighet vi er så heldig å kunne leie ut når den ikke er i privat bruk. Stordamperiet har 3 soverom, to med dobbelseng i hovedetasjen og et soveloft med 3 senger. Totalt er det soveplass til 7 personer. Det er et bad med dusj og toalett, samt et lite toalettrom. Leiligheten har et stort og godt kjøkken i gammel stil og en stor stue med høyt under taket. Dette er en flott leilighet som er godt utstyrt for å være noen dager. Stordamperiet har en stor verada med fantastiske solforhold frem til godt ut på dagen. Her er det utemøbler og du kan kose deg litt tilbaketrukket fra kaia.

På kaia utenfor damperiet er det uteservering på fine sommerdager og det finnes ikke en bedre plass og nyte kailivet på Skipnes.

Messa
Midt i Fiskeværet Skipnes er Messa som ligger i andre etasje i Storbrygga. Under storhetstiden var det her arbeiderne på Skipnes fikk servert mat. På messa er det i dag mulighet til å leie rom der man deler bad, toalett og oppholdsrom med kjøkken med andre gjester. Det er totalt 5 soverom på messa, i forskjellige størrelser og totalt er det 14 sengeplasser.

Hege Steiro
Lilledamperiet har en koselig og lun stue med kjøkkenkrok.
Hege Steiro
Lilledamperiet har et soverom i hovedetasjen med dobbelseng.
Hege Steiro
Lilledamperiet har et koselig loft med en dobbelseng og to enkeltsenger.
Hege Steiro
Lilledamperiet har et koselig loft med en dobbelseng og to enkeltsenger.
Anna Rørtveit
Stordamperiet har et stort og godt kjøkken med utsikt alle veier.
Anna Rørtveit
I stua i stordamperiet er det høyt under taket.