Om Skipnes

Velkommen til Fiskeværet Skipnes - et av de mest autentiske fiskeværene i Vesterålen. Skipnes befinner seg i naturskjønne omgivelser med det beste Nord Norge generelt og Vesterålen spesielt har å by på.

SKIPNES er et helt unikt feriested i hjertet av et autentisk fiskevær på yttersiden av Vesterålen i Nord-. 150 meter trekai, hvitmalte majestetiske bygninger står der å vitner om en rik og eventyrlig kysthistorie. Det er en opplevelse i seg selv å ankomme dette idylliske feriestedet. Her vil du oppleve en spesiell nærhet til fjell og fjord, midnattssol eller uvær, i historiske og fredelige omgivelser.

Vi tilbyr overnatting og service for turister og reisende som ønsker å oppleve en anneledes ferie. På Skipnes kan du få en smak av gamle dager, bo i originale rorbuer, finne sjelero og ny inspirasjon. Vi er vertskap for kurs- og konferanser, samt private tilstelninger som bryllupsfeiring, bursdagsfest, slekt- og familietreff og andre sosiale arrangementer.

Vi er stolt vertskap for Arctic Sea Kayak Race som går av stabelen siste uken i juli hvert år. Da møtes padlere fra mange land til verdens vakreste padlefestival.

Vi byr på kulturopplevelser med kunst, litteratur, konserter og festivaler. 

Anna Rørtveit
Anna Rørtveit
Torgrim Rørtveit
Det er magisk på Skipnes når midnattsola lar seg fange.
Kai Friis
Astrid Rørtveit
Lykketimen fyller kaia og badestampen er klar
Astrid Rørtveit
Kos på kaia i godværet
Kai Friis
På gressgrodde veier